Finns det reservdelar till fönster?

Det brukar talas en hel del om att byta fönster, men hur är det egentligen då fönstrets ruta i sig är ok, men att andra delar av den behöver bytas? Det kan ju vara handtaget till exempel som krånglar. Då är det ju bra om det finns reservdelar att köpa till dem! Och det gör det! Oftast är det bara att vända dig till en fönstertillverkare och kolla med dem. En sådan är Fönsterfabriken. Det som de har inom reservdelar är beslag till kompositfönster eller Pvc fönster. De kan även ibland fixa med reservdelar för trä/aluminium och aluminiumfönster/fönsterdörrar.

De har även andra tillbehör som handtag, vädringsbeslag, dörrbromsar, persienner och alla typer av glas.

Säkra ditt hem mot tjuvar

När det kommer till säkerhet i ditt hem så är fönstret dessvärre en av husets svagaste punkter. Tjuvar kan lätt ta sig in om dina fönster är gamla eller saknar ordentliga säkerhetsanordningar. Ett fönsterbyte är ett mycket smart sätt att öka säkerheten i ditt hem. Byt till ett fönster med säkerhetsglas och fönsterlås. Det gör det svårare för tjuven att kunna ta sig in i hemmet.

Glöm inte heller att säkra altandörrarna om du har sådana! Många tänker på att ha inbrottssäkra ytterdörrar, men glömmer bort den dörr som är enklast att bryta upp. Altandörren är dessutom extra utsatt om den ligger på baksidan av huset. Det kan vara en billig försäkring att byta till en inbrottsklassad dörr som där är en dörr med extra säkerhetsanordningar

 

13 Dec 2021