Hur man väljer de perfekta blommorna för nästan alla tillfällen

Att ge bort blommor till någon, det hjälper till att kommunicera en mängd olika känslor, från att bekänna kärlek eller tacka till att uttrycka kondoleanser eller säga förlåt. De är naturliga, vackra och doftande och de kan väcka en känslomässig reaktion hos nästan alla mottagare.

För att hjälpa dig, så ska vi ge tips hur du kan tänka vid olika tillfällen. En sak som annars alltid är rätt, det är att kolla in www.blossomia.se för evighetsrosor. 

Alla hjärtans dag blommor

Rosor är den första blomman som många kommer att tänka på på alla hjärtans dag. Deras livliga nyanser av rött och rosa erbjuder den perfekta symbolen för passion och romantik i ditt förhållande. De ser bra ut på egen hand som en enda blomma, i ett litet gäng eller som en del av ett större gäng.

Även om rosor är det traditionella valet, har andra arter som tulpaner, hyacinter, orkidéer och nejlikor också den där ljusa och kärleksfulla känslan, vilket gör dem till ett bra alternativ till rosor eller fina blommor att blanda till en vackert presenterad alla hjärtans bukett.

Blommor för att säga grattis på födelsedagen

Här är det inte fel att välja blommor som du vet att mottagaren tycker om. Det är även kul att sätta samman en bukett med den blomma som symboliserar månaden personen fyller. 

Skicka sympatiblommor

Blommor kan användas för att uttrycka din sympati och kondoleanser till någon som nyligen har drabbats av en sorg. Den traditionella färgen förknippad med sympatiblommor är vit, så att välja liljor, vita rosor, orkidéer, iris, nejlikor, gladioler eller krysantemum i ett smakfullt arrangemang är vanligtvis ett säkert val.

16 Dec 2022