Varför anlita en professionell översättare eller tolk?

Att översätta och tolka är skickliga yrken som innebär så mycket mer än att vara flytande i ett annat språk.

Konsekvenserna av att inte anlita en professionell översättare eller tolk kan skada ditt företags rykte, göra att du hamnar i domstol eller till och med orsaka en diplomatisk incident! Du som behöver ha en auktoriserad översättningstjänst eller en specialiserad tolkförmedling, du kan vända dig till Språkservice. Professionella översättare och tolkar kan hjälpa dig att nå fler kunder, få ditt företag att växa och förbättra resultatet.

Det krävs mer än bara förmågan att förstå två språk

Professionella översättare och tolkar har utbildning, erfarenhet och expertis för att förstå nyanserna i ett språk och överföra dem till ett annat. Rätt proffs kommer att ha gedigen kunskap om din bransch och vet hur man kulturellt anpassar ditt innehåll för den målgrupp du försöker nå. Du får bara en chans att göra ett första intryck, så se till att det räknas.

Har jag råd att anlita en professionell aktör?

Du har inte råd att INTE göra det. Att få fel budskap kan kosta pengar, förstöra din image och till och med kosta liv. Oavsett om du har en reklamkampanj på flera miljoner kronor som översatts eller behöver en tolk för att kommunicera behandlingsalternativ mellan en läkare och patient, lönar det sig att anlita en professionell aktör för att få jobbet gjort på rätt sätt.

15 Feb 2023