Ta hjälp av en bra mekanisk verkstad

Ibland är det ju så att jobbar man i en bransch, så kan behov finnas av att få hjälp extern av ett annat företag. När det handlar om svarvning, fräsning och kuggfräsning så är det ofta något som en mekanisk verkstad gör. En sådan finns det att få hjälp av, de heter Axido, kontakta oss för mer information är något de säger. Så jobbar du på ett ställe som inte har dessa saker, men ni har behov av svarvade detaljer till exempel, så är det smart vända er till dem. Hos dem kan ni få hjälp av duktiga  ingenjörer och maskinoperatörer.

Vad kan en mekanisk verkstad göra för er?

Det finns ju lite olika saker en mekanisk verkstad kan göra. När det gäller just Axido, så kan de assistera inom svarvjobb och fräsjobb samt att de även tillverkar kuggar av olika slag. De har olika CNC styrda fräsar och svarvmaskiner. De har en automatiserad och exakt tillverkning av olika detaljer. Under natten är denna mekaniska verkstad fokuserad på flerstyckstillverkning. Detta företag kan jobba i de flesta material, men de är allra bäst på rostfria stål, brons- och mässingslegeringar.

När det gäller svarvjobb så kan de svarva material med en diameter på mellan 5 och 315 mm. De sysslar även med fräsning av olika material och de kan fräsa material med en totalvikt på upp till 200 kg. Deras maskinpark erbjuder även möjlighet till kuggfräsning.

Om det är så att du har egna tillverkningsritningar för tillverkning så kan de hjälpa dig att ta fram det du vill få tillverkat. 

21 Jan 2022