Gigjobb kanske passar dig?

Har du kanske hört talas om gigjobb eller att man kan jobba som giggare? Ett bra ställe att testa på detta, det är via GigStep som är nya tidens rekryteringsbolag i Malmö. Att jobba som en giggare, det skiljer sig något mot de traditionella anställningsformerna som annars dominerar. Idag är det inte ovanligt att vara egen företagare eller att man frilansar. Det går att göra det ännu enklare, och det är att hitta och få jobb via ett konsultbolag som GigStep. De erbjuder det som kallas för gig jobb. Antingen så kan du vara anställd via dem och få jobb eller så frilansar du och får hjälp med att fakturera och betala in skatt och alla avgifter med mera.

Bra sätt att testa på olika saker

Att vara giggare, det gör att du kan testa på olika roller och branscher. Du kan som giggare testa på en massa nya saker. Det eftersom att du kan komma att jobba på flera arbetsplatser som alla skiljer sig åt. Det är ett sätt för dig att få bättre erfarenheter, att göra ditt cv attraktivare och att testa på vad som passar dig. 

Att vara en giggare kan alltså göra att du utvecklas på ett bra sätt. Ju fler ställen du testar på att jobba på eller ju fler olika branscher du testar, desto mer erfarenhet får du.

Du kan själv bestämma om du vill ha flera korta uppdrag eller om det är en väg in i ett visst företag. 

31 Oct 2022