Inte bara punk

Ingen lyssnar enbart på punkmusik, det är min erfarenhet i alla fall. Den som gillar punk brukar ha en böjelse för någon helt otippad musiksmak som opera eller klassisk musik - även om de mest lyssnar på dessa "aternativa" stilar i smyg. Man får ju skydda sin image!

Punk och Evita

Jag kände en tjej en gång som älskade punkmusik. Hennes andra passion var musikaler och länge var det Evita som spelades i tid och otid. Så till den grad att det smittade av sig faktiskt! Jag fick upp ett otippat intresse för både musikaler och Argentina som land och började drömma om att få resa till Sydamerika och känna den glödande passionen irl. 

Argentina är känt för en del olika saker: tango, fotboll, Evita och het mat. Buenos Aires är en älskad stad med skarpa kontraster, här finns både slum och flotta kvarter - framför allt är det en mycket stor stad. 

Resa till Argentina

Jag har undersökt det här med att resa till Argentina, hela Patagonien verkar vara ett mycket spännande område i världen med fascinerande miljöer. Det finns en resebyrå här i Sverige som specialiserat sig påresor till Sydamerika, den heter Inca Tours och har gett människor reseminnen för livet i mer än 30 år.

En dröm är att spara ihop lite pengar och åka iväg till Argentina i Inca Tours regi, få uppleva det heta storstadslivet i Buenos Aires såväl som göra något utflykt i Patagoniens unika naturområden - kanske till och med åka på kryssning! Coolast av allt vore att knyta ihop hela säcken med att gå på en Argentinsk punkkonsert, så perfekt!

 

9 Aug 2016