Jag vill ägna mig åt musiken!

Vi är alla olika, tur är väl det, jag vill absolut inte träffa 511 kopior av mig själv vara kompis med mig, eller bo med mig själv. Som tur är finns det dryga 7 miljarder unika människor här i världen och vi blir ju fler och fler. Ja nu var det ju inte befolkningsfrågan vi skulle diskutera här utan, det att vi alla är olika. Med det följer att vi alla är bra på olika saker. Med det vill jag ha sagt att jag därmed också vet vad jag inte är bra på.

Jag vill ägna mig åt min musik!

Jag är duktig musiker. Jag vet att jag kan skapa musik och spela den för mina fans. De gillar min musik och köper mina låtar och musikalbum, de kommer på mina konserter. Det jag inte är bra på, är att få betalt till alla som är skyldig mig pengar till mitt musikföretag. Jag vet att jag behöver någon som håller koll på mina fakturor. Jag säljer mer än gärna mina fakturor.

Jag säljer alltså mina fakturor 

Factoring är ett övergripande begrepp för de flesta former av fakturafinansiering. I Sverige innebär det att ett factoringföretag köper mina fakturor och lånar pengar tills fakturan är betald. Det kan också innebära att de gör fler tjänster, som bokföring, fakturautskick och täcker mina risker att inte fakturorna betalas alls.

22 Aug 2017